Gjini akuzon Kusari-Lilën për ndarjet fshat-qytet në Gjakovë

0
185

[ad_1]

“Njerëzit në zemër janë bashkë po ata që i kanë nda njerëzit janë veprimet e gabueshme politike. I kanë nda njerëzit, kanë kriju ksenofobi të panevojshme”, tha Gjini në Klan Kosova.

Një gjë e tillë është mohuar nga Kusari-Lila. Thotë se në Gjakovë nuk ka ndarje dhe kjo nuk është ushqyer gjatë 4 viteve të udhëheqjes së saj.

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.