Edhe yjet mashtrojnë, këngëtarë e aktorë të shquar në parajsat fiskale

0
155Janë të pasur, të famshëm dhe të adhuruar nga miliona njerëz në të gjithë botën. Por edhe ata rezultojnë të kenë mashtruar shtetin, duke shmangur pagesën e taksave. Bëhet fjalë për aktorë e këngëtarë të mëdhenj që rezultojnë në listat e evazorëve fiskale të zbuluar nga investigimi “Paradise Paper”. “Paradise Papers” nxjerr në pah emra të rinj të përfshirë në skandalin financiar. Janë yjet e kinamtografisë në syrin e ciklonit si Shakira, Nicole Kidman, Justin Timberlake, produktori Weinstein. Weinstein së fundmi i përfshirë edhe në skandalet seksuale, duket se ka investuar në Bermuda që në vitin 2001 kompani të cilat sot nuk figurojnë më. Këngëtari Justin Timberlake në vitin 2015 pas ngritjes së një kompanie pasurish të patundshme në SHBA […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.