“Mashtrimi” i Artan Imamit, dy burra “luftë” për një grua

0
193

[ad_1]

Gruaja është  “molla  e  sherrit” mes dy burrave që ndryshojnë nga  mosha dhe shtresa sociale së cilës i përkasin. Një lojë e fortë mes burrit dhe të dashurit për të ndarë atë, që tani e kanë kthyer në një pronë, gruan.   Ata krijojnë lojëra, mashtrime, përballje për të treguar aftësitë e tyre. Artan Imami këtë herë edhe si regjisor tregon  se shfaqjen “Mashtrimi” e ka sjellë për të parodizuar konfliktin seksual dhe social, por që nuk mbetet me kaq. Ata që e ndoqën shfaqjen tregojnë se u bënë pjesë e lojës së dy aktorëve, dhe shpeshherë ngrinin dyshime se kush po mashtronte kë.  Një komedi thriller e ngritur mbi një intrigë, tregon mirë përplasjet e dy  personazheve të cilët […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.