Përse duan të ikin fëmijët? Psikologët: Pasojë e mjedisit shoqëror pesimist

0
210

[ad_1]

Fëmijët nuk kanë pësuar ende zhgënjime të forta që t’i bëjnë të mendojnë masivisht largimin nga vendi si alternativë. Një ditë pas publikimit të studimit që tregojne këtë tendencë, psikologët thonë se kjo është pasojë e mjedisit shoqëror pesimisht ku ata po rriten. Një ditë pas publikimit të një raporti të organizatës “Save the children”, sipas të cilit rreth 94% e fëmijëve të pyeturve shprehin dëshirën për t’u larguar nga vendi, psikologët thonë se kjo është tregues i frymës së përgjithshme të shoqërisë dhe familjes ku zotëron pesimizmi dhe dëshira për tu larguar nga vendi. “Fëmijët mendojnë pa filtra, janë prindërit, mësuesit etj që ndikojnë mendimet e tyre”. Po ashtu aksesi në internet dhe të pasurit të një llogarie në […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.