Frikë për daljen nga shtrati të lumenjve

0
117Situata e reshjeve po vjen drejt agravimit në shumë zona të vendit. Këto janë pamjet e ndërhyrjes në me një eskavator në lumin Zez të Fushë Krujës në orët e mbrëmjes, ku dalja nga shtrati kërcënon dhjetëra banesa. Banorët bllokuan me thasë rëre katet e para për të penguar hyrjen e ujit. Sipërfaqe të mëdha tokash bujqësore raportohet të jenë nën ujë edhe në Gjirokastër dhe zonën e Nënshkodrës, ku në disa zona mungon energjia elektrike. Në Shkodër 3 elektriçistë ranë në kontakt me energjinë, gjatë përpjekjeve për rivënë në punë nënstacionin e lagjes “Skënderbeg” dhe pësuan djegie. Nga kontaktet me energjinë humbi jetën edhe një elektriçist në Fier. Në fshatin Arap i Poshtëm të Dibrës raportohet për dy banesa […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.