Situata nga përmbytjet deri në orën 23:00

0
167

[ad_1]

Komiteti i Koordinimit të Emergjencave Civile dhe Krizave pranë Kryeministrisë ka dhënë informacion për situatën në vend deri në orën 23:00. Gjatë pasdites dhe gjatë orëve të mbrëmjes kanë vazhduar operacionet intensive në të gjithë vendin për të përballuar situatën e përmbytjeve. Situata vazhdon të rëndohet në qarqet e jugut të vendit si në Gjirokastër, Korçë, Vlorë, Fier dhe Berat. Forcat në terren po vijojnë evakuimin e qytetarëve nga zonat e rrezikuara. Në raste të veçanta është kërkuar edhe përdorimi i shtrëngimit për të bindur qytetarë të caktuar që ende nuk arrijnë të kuptojnë shkallën e rrezikut. Evakuim është kryer dhe vijon të kryhet në Berat, Fier dhe Vlorë. Kanë vazhduar edhe operacionet e kërkim-shpëtimit, të cilat në disa raste, siç ishte […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.