Raporti i INSTAT dhe BSH mbi investimet e huaja, rritje në turizëm dhe energji

0
188

[ad_1]

TIRANE– Investimet në turizëm dhe energji kanë shënuar rritje. Këtë e tregojnë të dhënat e publikuara në studimin e fundit të Institutit të Statistikave në bashkëpunim me Bankën e Shqipërisë. Në botimin mbi investimet e huaja në vendin tonë, jepet më gjerësisht edhe kontributi i tyre real në punësim, eksporte, importe dhe investime. Sipas këtij […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.