Fenomeni “Kryemadhi”, pro dhe kundra

0
125Nga Sulejman Mato Para një viti kam shkruar një ese po në këtë gazetë dhe po në rubrikën “Opinion” me titullin “Fenomeni Blushi”. Ishte një çast kur Blushi brenda partisë së vet ngrihej në parlament dhe sfidonte me forcë drejtimin e saj, madje në një rast, duke iu drejtuar Taulant Ballës, kryetarit të grupit të […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.