Vrau kolegun në Dibër, punonjësi i policisë rrëfen ngjarjen

0
99Detaje të reja janë zbardhur nga vrasja e Ardian Roçit të enjten në Dibër, kur dy efektivë të Policisë u konfliktuan me njëri- tjetrin, teksa ktheheshin nga një shërbim në Maqellarë. Naim Muliu, të cilin e shihni në këtë foto, rrëfeu se kolegu i kishte kërkuar t’i jepte më shpejt makinës. Sipas tij,  debati nisi të ashpërsohej dhe në grindje e sipër, ai shkrehu  armën mbi Ardian Roçin, i cili punonte si specialist i teknologjisë së informacionit në Policinë e Dibrës. Në rrëfimin e tij Muliu thotë se nuk kishte pasur qëllim ta vriste kolegun, por se nën efektin e alkoolit dhe i rënduar psikologjikisht pistoletën e shërbimit.  Roçi mori një plagë në kofshë në arterien kryesore dhe një në […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.