Historia prekëse/ Erida: Kam një fëmijë jetim dhe s’kam ku të shkoj; I ati: Nuk do t’i lejë babi lotët e tu

0
119Ramizi dhe Erida, babë e bijë vijnë nga Durrësi për t’u bërë pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” në “E Diela Shqiptare”. Erida ka dhënë një firmë, e cila i ka kushtuar shumë. Ajo sot gjendet në këtë seancë ndërmjetësimi për t`i kërkuar llogari të atit në lidhje me këtë firmë të hedhur, nga e cila ajo nuk ka përfituar asgjë. Erida Katreli nis të tregojë shqetësimin që e ka sjellë sot përballë të atit, por fillimisht i kërkon falje Zotit, pasi sipas fesë së saj, nuk i lejohet të dalë publikisht. “Prej vitit 2012 unë kam dhënë një firmë për tokën e gjyshit tim, ku babi im më premtoi që do të më japë shtëpi. Kur unë kam një djalë jetim, jam e […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.