Të dhënat nga doganat/ Në 48 orë në Shqipëri kanë ardhur rreth 12 mijë turistë

0
169

[ad_1]

Strukturat e Departamentit për Kufirin dhe Migracionin në kuadër të festave të fundvitit  janë angazhuar maksimalisht për të përballuar fluksin  e hyrje -daljeve në të gjitha pikat e kalimit të kontrollit kufitar, porte dhe aeroprtin e Rinasit. Në të gjitha pikat e kalimit kufitar, porte dhe në aeroport janë shtuar sportelet në hyrje dhe në dalje me qëllim krijimin e lehtësirave ligjore duke eleminuar radhët e gjata. Gjatë 48 orëve të fundit nga të gjitha pikat e kalimit kufitar ka patur fluks në hyrje dhe lëvizje normale në dalje konkretisht: Kanë hyrë  109 598 shtetas shqiptarë dhe të huaj si dhe 26.892 mjete; Kanë dalë 69 476 shtetas shqiptarë dhe të huaj, si dhe 18 965 mjete. Gjithashtu, gjatë 48 […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.