Basha nis turin në bazë në prag të protestave

0
94Turin e takimeve në bazë në prag të protestës që do të mbahet në janar, kryetari i Partisë Demokratike e nisi nga zona e Kombinatit në Tiranë. E njohur si zona elektorale e ish-ministrit të brendshëm Saimir Tahiri, Basha bëri një paralajmërim për të dhe për kreun e qeverisë. “Nuk ka prokuror të përkohshëm, nuk ka prokuror pa veting, nuk ka prokuror politik që shpëton Sajmir Tahirin nga drejtësia. Mbajeni mend, shënojeni dhe ndajeni këtë lajm, këtu, në zonën e tij elektorale me çdo qytetar. Sajmir Tahiri, nuk do t’i shpëtojë drejtësisë, sikundër fati i shefit të tij politik është i vulosur”. Basha thotë se lajtmotivi i kësaj proteste do të jetë mospajtimi me të keqen. “Beteja për Kushtetutën është […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.