XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 30

0
939

[ad_1]

Korhan del me Salih dhe dehet. Cila është e fshehta që do të zbulojë ai? Më tej, ende i pirë, Koran shkon në shtëpi dhe pyet Xhahiden se kush është Hulia. Ai i kërkon asaj divorcin. Dy njerëz të armatosur kapen përpara shtëpisë së Xhesurit. Rifat arrestohet. Teksa Xhesur mëson këtë të vërtetë përmes telefonit, Syhan rrëmbehet. Një dëshmitar i përshkruan policisë Xhesurin si autorin e rrëmbimit. Xhesur kupton se Tahsin fshihet pas gjithë kësaj situate. Çfarë do të bëjë ai? Bulent kërkon të bëhet shpëtimtari i Syhanit me qëllim që gjërat mes tyre të kthehen si dikur. Ku është Syhan?  

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.