I INFILTRUARI – EPISODI 85

0
1971Çoskun telefonon Sarp dhe e pyet nëse ka vrarë Xhelalin. Duke mos pëlqyer përgjigjen që merr Çoskun largohet. Melek humbet gjurmët e Sarp duke dalë fare rastësisht para Çoskun. Ajo i drejton pistoletën. Të gjendur të vetëm, Çoskun i rrëfen Melek se Mert është në të vërtetë Umut dhe se si kanë rrjedhur ngjarjet. Teksa Melek është e tronditur, Çoskun gjen momentin e përshtatshëm për t’u larguar. Dyshimet për Mert rriten në rradhët e policisë. A do të mundet Mert të rregullojë situatën? Melek shkon në spital, por ndërkohë Sarp është larguar. Edhe pse mëson se Xhelal tashmë është mirë, Melek nuk duket e gëzuar. Ajo është tejet konfuze dhe gjendet në dilemë.Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.