A do të ketë zgjedhje gjatë këtij viti? Zoran Zaev u përgjigjet gazetarëve

0
190

[ad_1]

Kryeministri Zoran Zaev ka përjashtuar mundësinë e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare gjatë këtij viti. Ai këtë e ka theksuar në prononcimin e tij të parë për mediat në fillim të këtij viti. Zaev premton se viti 2018 do të jetë vit i mirë, duke porositur se nuk është koha e zgjedhjeve, por për punë. “Viti 2018 do të jetë vit i përparimit ekonomik dhe investimeve me pritje për hapjen e shumë vendeve të punës dhe rritjen e BPV, që si rezultat përfundimtar do ta ndjejnë qytetarët”, theksoi Zaev pas takimit të punës me ministrin e Financave, Tevdovski. Ai dërgoi porosi deri te biznesmenët se Qeveria do të orientohet ndaj gjithçkaje që mund të përkrahet dhe se këtë vit […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.