I INFILTRUARI – EPISODI 86

0
679

[ad_1]

Tejet e dëshpëruar, Melek pyet Xhelalin se përse ai ka shkatërruar gjithë ato jetë. Çfarë do të ndodhë mes tyre? Mert detyron dëshmitarin që të ndryshojë dëshminë e tij. Melek telefonon Fusun dhe i thotë se e di se ku gjendet Umut dhe se do ti rrëfejë gjithçka kur ta takojë. Davut teksa dëgjon këtë, e rrëmben duke e mbyllur në shtëpinë e Xhelalit. Sarp kërkon të marrë Melek duke përdorur forcën, por Jusuf e ndalon. Cili është plani i tij? Eilem telefonon Mert dhe i thotë që ka gjetur dëshmitarin dhe se do e bëjë të flasë. A do të jetë ky fundi i mashtrimeve për Mert?

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.