Mblidhet sot Asambleja e Partisë Socialiste, analizohen 100 ditët e para të qeverisjes

0
99TIRANE– Në mbledhjen e Asamblesë së Partisë Socialiste që do të zhvillohet ditën e sotme, është parashikuar të bëhet edhe një analizë e qeverisjes së socialistëve në 100 ditët e para, por dhe prioritetet për vitin 2018. Mësohet se ministrat e qeverisë “Rama2”, do të bëjnë bilancin e realizimit të objektivave që prezantuan tre muaj […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.