Raporti me Kuvendin, 5 kushtet e PD

0
157

[ad_1]

Janë 5 kërkesat e PD-së që kushtëzojnë marrëdhënien e saj dhe aleatëve me parlamentin. Deputeti Ervin Salianji, i përjashtuar për disa ditë për shkak të tymuesve që hodhi në seancën e fundit, sqaron se çfarë nënkupton marrëdhënia e kushtëzuar me parlamentin. “Në do të shkojmë në parlament nëse do të shkojmë drejt një qeverie antimafia që do të luftohet krimi, do të bëhet i mundur zbatimi i plotë i ligjit të dekriminalizimit , largim  i krimineleve nga administrata publike,  implementimi i Reformës në Drejtësi sipas miratimit që është bërë me 140 vota në parlament. Gjithashtu ngritja sa më për e strukturës antikorrupsion që është SPAK dhe Byroja Kombëtare e Hetimit për të hetuar sa më parë personat që kryejnë vepra […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.