STOP – EMISIONI 93 (SEZONI 3)

0
188

[ad_1]

Shëndetësia falas, si e kur ta duash…?! Doktoresha Vasilika Petrolli në Vlocisht të Korcës shfaqet në një video, duke iu drejtuar një qytetari në mënyrë të padenjë. Ajo është filmuar, ndërsa nuk pranon t’i japë shërbim dhe duke i thënë, se nuk ka se cfarë t’i bëjë.Ndërsa në Fushë-Krujë, një tjetër qytetar tregon, se pavarësisht shëndetësisë falas, ai i ka blerë të gjitha ilacet vetë me para në dorë.Një tjetër video me dru të prerë vjen nga parku Kombtar Shebenik Jabllanicë, edhe me pse kjo zonë është shpallur park kombëtar me VKM. Skandali, abuzimi financiar në bashkinë Kukës dhe hakmarrja ndaj denoncuesit. Dilber Bakalli, ekonomist me eksperiencë 35 vjecare ka punuar dy vitet e fundit si drejtor Auditi në Bashkinë […]

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.