Aty ku pozuan Elizabeth Taylor dhe Sophia Loren… Jahti i Titos kthehet në muze!

0
194Aty janë negociuar edhe marrëveshje ndërkombëtare, Elizabeth Taylor dhe Sophia Loren kanë lundruar me të, me jahtin “Galeb”, simbol i Jugosllavisë së Titos para se të ndryshkej në një port kroat, që tashmë do të nisë një jetë të re si muze, pasi të rinovohet. Pas vdekjes, në vitin 1980, të Josip Broz Titos, jahti […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.