RRAHJE ZEMRE – EPISODI 7

0
765Pas informacioneve që merr nga Bahar, Aliu përballet me Oguz. Çfarë do të thuhet mes tyre? Edhe pse nën presionin e Aliut që gjendet në sallë dhe të mjekëve të tjerë që ndjekin situatën nga larg, Ejlyl ja del të kryejë një operacion të vështirë me sukses. Duket se tashmë për Ejlylin dhe Aliun ka disa momente qetësie teksa shijojnë sëbashku rrezet e diellit. A do të mundet Ali t’i rrëfejë Ejlylit se e ndoqi pas vite më parë, në momentin e tyre të lamtumirës? Ndërkohë që Aliu dhe Oguz duhet të merren me raste urgjente, Bahar ngacmon me fjalë Ejlylin. Dikush i dyshimtë futet në spital. Cilat janë qëllimet e tij? Ejlyl gjen mbështetje te Aliu për situatën e […]Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.