XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 35

0
684

[ad_1]

Xhesuri shkon në polici për t’u ankuar lidhur me ndërprerjen e ujit dhe elektricitetit, por do të përballet me akuza të ashpra. Korhan heton për të shkuarën e Hylias. Çfarë do të mësojë ai? Bylent hyn në tunelin sekret nën garazhdin e Rifatit. Ai zbulon pikturat e fshehura dhe telefonon Tahsin. Xhesuri dhe Rifati e shohin atë përmes kamerave. Çfarë do të bëjnë ata? Pas urdhërave të Tahsin, Syhan braktiset nga puntorët e saj në atelie. Ajo akuzon Xhesurin si fajtor të gjithçkaje. A do të mundet Xhesuri ta qetësojë atë? Rifat akuzohet për vjedhje. Tahsin kupton se ka bërë gabim me denoncimin, pasi policia do të hetojë mbi pikturat, por tashmë është tepër vonë.

[ad_2]

Source link

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.